Privacy Policy

Privacyverklaring Khagaya Yoga & Coaching

25 mei 2018

Je privacy is voor Khagaya Yoga & Coaching van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we bij Khagaya Yoga & Coaching met jouw informatie omgaan en waar die voor gebruikt wordt.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Khagaya Yoga & Coaching. Door de Khagaya.com website en diensten te gebruiken, stemt u in met de Privacyverklaring van Khagaya Yoga & Coaching.

Een abonnement afsluiten

Je kunt bij Khagaya Yoga & Coaching een betaald abonnement afsluiten, waarbij wij je persoonsgegevens gebruiken om de betaling via automatische incasso af te handelen.

Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres en NAW-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie veilig en beschermd. Je hebt het recht je abonnement op te zeggen, met inachtneming van de opzegtermijn.

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van ons zullen ontvangen in verband met het afhandelen van bestellingen, denk aan onze betalingsprovider of een postbedrijf.

Contactformulier en e-mail lijst.

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie zodat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice blijven verbeteren.

Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de e-mail lijst. In de e-mails staan nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Je kan je op ieder moment uitschrijven. Iedere promotie e-mail bevat een afmeld link. Mocht je problemen ondervinden bij het uitschrijven van de e-mail lijst, stuur dan een mail naar Support@Khagaya.com en ons serviceteam helpt je met liefde en plezier.

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze dienst moet je je eerst registreren. Je dient dan informatie over jezelf op te geven en een gebruikersnaam te kiezen. Daarmee wordt een account aangemaakt, waarbij je kan inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten.

Wij bewaren deze informatie veilig en beschermd zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de dienst.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve wanneer wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld indien de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze dienst zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Gebruik website

We houden statistieken bij over het gebruik van onze website, maar deze worden te allen tijde anoniem gehouden.

Cookies

Onze dienst gebruikt cookies om je ervaring met onze website persoonlijk te maken en tijd te besparen. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je niet steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige essentiële functies van onze website en diensten werken dan niet goed meer.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, dienen wij ook de privacyverklaring aan te passen. Let dan ook altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen er zorg voor dragen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

We bewaren de gegevens tot maximaal zeven jaar (dat is de wettelijke bewaarplicht). Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we  daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Fouten in de gegevens laten corrigeren
  • Verouderde persoonsgegevens laten verwijderen
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we de gegevens van de juiste persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Khagaya Yoga & Coaching
Ary Schefferstraat 20
2597 VV Den Haag
Kristel@Khagaya.com
+31614176701